Eleverne siger

buenos días

PRIVAT SPANSKUNDERVISNING I TORREMOLINOS - SPANIEN

T i d l i g e r e   e l e v e r   s i g e r:
" Kan varmt anbefales! Min kone og jeg havde et 10 timers kursus sammen, og bagefter kunne vi både kommunikere med naboerne, og gøre os forståelige i butikker osv.. "


- Kenneth Andersen


" Har haft en helt fantastisk og uforglemmelig uge (20 timer) på sprogkursus hos "Spanskundervisning på Costa del Sol - Buenos Dias" Jeg blev undervist af den mest søde og kompetente profesora i de smukkeste - og meget varierede - omgivelser. 

Ud over selvfølgelig at få en grundig og intensiv undervisning i sproget, fik jeg også et indblik i den spanske kultur og i traditionerne, ligesom vi besøgte steder som jeg aldrig selv havde fundet og som jeg aldrig vil glemme ❤Tusind, tusind tak, Jacqueline, for en dejlig uge ❤ - og på gensyn! Den største anbefaling herfra."


- Maybrith Vestergaard

" Kan varmt anbefales... Meget energisk og engageret underviser. "


-  Dennis Ankersen + familie

" Under et længere ophold på den spanske Solkyst, har jeg lært Jacqueline og "Buenos Dias" at kende og blevet tilbudt spanskundervisning – fra dansk til spansk - i Malaga området.


Undervisnings-konceptet er helt anderledes end, hvad jeg hidtil har set. Jeg har gennem tiden fulgt andre kurser, der altid har foregået i klasseværelser. Men konceptet i "Buenos Dias" er undervisning i Guds frie natur - fx i parker, i byen, på cafèer og lign. Anderledes og meget inspirerende. På den undervisningsmåde lærer man spansk helt nede på jorden - ingen klasseværelser og minimalt hjemmearbejde.


Jeg har modtaget undervisning som den eneste på "holdet" – det var meget givende.

Dertil kommer at underviser Jacqueline er en ualmindelig tålmodig og sympatisk person.


Jeg glæder mig til at vende tilbage til undervisningen i 2018 - jeg har allerede bestilt.

TAK Jacqueline - og på glædeligt gensyn!"


- Birthe, Dragør

" Jeg har været elev igennem et år nu og Jacqueline har været sød til at finde undervisningtid til mig når jeg har tid.


Det er nogle fantastiske 'kontorer' som jeg er blivet undervist i, El parque de La Batería, El parque de La Paloma og ved stranden, for at nævne nogle af dem. Vi er ude blandt mennesker på caféer, markeder eller i supermarkedet, det er en fantastisk måde at blive undervist på.


Min søn Lasse på 7 år får også undervisning og er meget glad for Jacqueline.

Jeg er meget glad for undervisningen og Jacqueline er fantastisk dygtig.

Varm anbefaling herfra. ”


- Claes og Lasse
Hvis du vil undervises af en fantastisk lærer skal du tage Jacquelines kurser.

Vi havde 4 dage med god undervisning hvor vi lærte rigtig meget og i tillæg så var det sjovt - der blev grinet. Tak Jacqueline det er ikke sidste gang du ser os.

¡Que tengas un buen dia !


Mikael og Anella


" Kan virkelig anbefales "


- Kaj Ove Jensen (kursus 20 timer)